Budgettips voor Noord-Jutland

Budgettips voor Noord-Jutland

Een regio vol gratis attracties

Accommodaties in Noord-Jutland

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Budgettips voor Noord-Jutland

Het leuke aan Noord-Jutland? De mooiste attracties zijn helemaal gratis! De fjorden, de bossen, de duinen: ze liggen allemaal op je te wachten. Het maakt een vakantie in Noord-Jutland een 100% budgetproof bestemming.

Meer budgettips voor Noord-Jutland

(Tekst gaat hieronder verder)

Budgettips voor Noord-Jutland in het kort

Gratis attracties en meer

 • De diepe bossen, weidse duingebieden en brede stranden zijn voor iedereen toegankelijk
 • De mooiste natuurverschijnselen in Noord-Jutland - waaronder de botsende zeeën bij Grenen - zijn helemaal gratis te bezoeken
 • Lunch als een Deen en neem je eigen picknick mee: voordelig, gezellig èn picknicktafels op de mooiste locaties
 • Nu exclusief via Dansk.nl: korting op je verblijf én op 3 topattracties!
Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland

Exclusieve Aanbieding Noord-Jutland

 • Nu € 50 extra korting op een weekverblijf
 • Kids gratis naar 3 topattracties
 • Noord-Jutland de mooiste regio van Denemarken
 • Bijzondere natuur & uitgestrekte stranden

Bekijk Noord-Jutland Aanbieding

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Attracties in Noord-Jutland toegankelijk voor iedereen

Noord-Jutland bewijst dat het helemaal niet ingewikkeld is om een topbestemming te zijn voor een budgetvakantie in Denemarken. Je huist een breed aanbod van vakantiewoningen, hier en daar een gezellig terras en je laat de natuur gewoon de rest doen! De botsende zeeën bij Grenen, het nationale park Thy, de golven bij Klitmøller: je bezoekt het allemaal gratis en voor niets. Zelfs de minder ‘natuurlijke’ attracties zoals het palmstrand van Frederikshavn en veel kunstgaleries in dorpen als Skagen liggen gratis op je te wachten.

Beleef het gratis in Noord-Jutland

Noord-Jutland leent zich perfect voor een paar van die oer-Deense en heerlijke gratis belevingen. Krabbetjes vangen in de branding? Barnsteen spotten langs het strand? Het kost allemaal niets. Ook een bezoek aan de natuurspeelplaats van het bos van Rold Skov is helemaal gratis. En lunchen? Dat doe je – zoals veel Denen –  met een zelfgemaakte picknick aan een van de vele picknicktafels in de duinpannen en de bossen.

Gratis wegwijzer: de Margrietroute

Om jouw budgetvakantie in Noord-Jutland nog onbezorgder te maken, hebben de Denen een heel netwerk aan toeristische autoroutes voor je uitgestippeld. Gewoon, zodat je niets mist van al die bijzondere highlights en attracties in Noord-Jutland! De Margrietroute is gemakkelijk te herkennen aan de bruine bordjes met de margrietbloem langs de weg. Bestel het bijbehorende Margrietrouteboekje exclusief via Dansk.nl en haal het meeste uit je roadtrip door Noord-Jutland.

Vakantiebestemmingen in Noord-Jutland

Lees meer over Noord-Jutland

tip van onze Denemarken Specialisten

Een vakantie in Noord-Jutland hoeft helemaal niet duur te zijn. Volg de Margrietroute en laat je - gratis - leiden langs de mooiste natuurgebieden van de regio. Mijn beste budgettip? Eet een ijsje als een Deen! Koop één zo'n gi-gan-tische unit en lepel 'm lekker samen op. Erg hygge-proof op een zomerse dag.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Best geboekt in Noord-Jutland; nu met korting!

Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland + kids gratis naar 3 topattracties*

Feriepartner vakantiehuizen

Moderne strandhuizen, klassieke rietgedekte huizen, vakantiehuisjes in de duinen... De vakantiehuizen van Feriepartner in Noord-Jutland bieden ruimte & privacy. Heerlijk voor een vakantie samen of met het gezin.

Bekijk Feriepartner vakantiehuizen

Skallerup Seaside Resort

Het mooiste vakantiepark van Denemarken aan zee. Eindeloos veel faciliteiten zoals een zwembad, indoor speeltuin en luxe wellness. Maar ook veel ruimte in en om je vakantiehuis! Heerlijk voor gezinnen én voor stellen.

Bekijk Skallerup Seaside Resort

Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland + kids gratis naar 3 topattracties:

Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium en Aalborg Zoo

Bekijk Noord-Jutland Aanbieding

Budgetvakantie in Noord-Jutland

Boek nu: vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings in de buurt van de attracties van Noord-Jutland

Boek nu je vakantie in Noord-Jutland

100% budgetproof regio van Denemarken

Bekijk alle accommodaties in Noord-Jutland
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous