Strand - Bro

Bro, Denmark

Bro Strand is een gezinsvriendelijk vakantiegebied aan de noordkust van Funen. De groene kustlijn, de rustige stranden en de ruime keuze aan vakantiehuizen maken dit tot een populaire bestemming voor een gezinsvakantie in Zuid-Denemarken.

Vakantie in Bro Strand

Bro Strand is het rustigere zusje van Bogense, een populaire vakantieplaats zo’n 15 kilometer verderop. Doordat Bro Strand zo dichtbij de Lille Belt brug naar Jutland ligt, heb je vanaf hier de attracties van Funen EN Oost-Jutland binnen handbereik. Zowel het Funse Odense en het Egeskov Slot als het Koldinghus en LEGOLAND® zijn prima te bereiken vanaf een vakantieadres bij Bro Strand.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous