Vejlby Fed - strand

5500 Vejlby Fed, Denemarken

Vejlby Fed is een zandstrand nabij Middelfart op het eiland Funen. Het smalle strand is een van de beste en meest kindvriendelijke stranden van deze regio.

Vakantie in Vejlby Fed

Het ondiepe water en de prachtige omgeving maken Vejlby Fed tot een topbestemming voor een strandvakantie in Zuid-Denemarken. Het strand ligt zo’n 10 kilometer van Middelfart, waar je winkels en restaurants vindt. En wil je erop uit? Dan zit je binnen een uurtje in de Fuunse hoofdstad Odense. Onder andere het H.C. Andersenhus en het openluchtmuseum Den Fynske Landsby maken de historische stad tot een leuke bestemming voor een dagje uit. Ook het populaire kustplaatsje Bogense ligt in de buurt (afstand: zo’n 25 km).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous