Waar ligt LEGOLAND in Denemarken? Bekijk het op de kaart van Denemarken!

Bekijk LEGOLAND op de kaart van Denemarken

Met meer dan 35 jaar reiservaring in Denemarken is Dansk de enige échte Denemarken Specialist in Nederland, sinds 1985.

Kaart Denemarken

LEGOLAND ligt op het Deense schiereiland Jutland, in Zuid-Denemarken. Je bereikt LEGOLAND het eenvoudigst met de auto. Vanaf de Deense grens is LEGOLAND nog zo'n 130 km, ruim een uur rijden dus.

Bekijk de ligging van LEGOLAND op de kaart van Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

Op zoek naar een leuke vakantie in Denemarken? Bekijk alle vakantiehuizen en vakantieparken met de exclusieve LEGOLAND aanbieding op de kaart van Denemarken8 dagen in een gezellig, typisch Deens vakantiehuis boek je vanaf € 199,-  in de mei- en herfstvakantie. Perfect voor een weekje weg! 

LEGOLAND Aanbieding

Exclusieve LEGOLAND Denemarken aanbieding

Boek je accommodatie via Dansk.nl en profiteer van de volgende aanbieding:

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Bekijk nu alle geselecteerde accommodaties met de aanbieding op de kaart van Denemarken.

Hoe boek je de LEGOLAND aanbieding?

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous