Vakantiehuizen nabij LEGOLAND

Vakantiehuizen nabij LEGOLAND

Lekker veel ruimte voor het hele gezin én natuurlijk bezoek je LEGOLAND

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor vakantiehuizen

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Ondek Denemarken en bezoek LEGOLAND: vakantie in een typisch Deens vakantiehuis

De Deense vakantiehuizen hebben lekker veel ruimte om te spelen en heerlijk samen vakantie te vieren. Ze liggen vaak op de mooiste plekjes in Denemarken en in de tuin kun je lekker ravotten. Sommige vakantiehuizen hebben een schommel in de tuin of een voetbaldoel.

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding met verblijf in een vakantiehuis

(Tekst gaat hieronder verder)

De typisch Deense vakantiehuizen hebben vaak lekker veel ruimte én ze liggen op de mooiste plekjes van Denemarken. In een straal van 90 km vanaf LEGOLAND vind je veel leuke vakantiehuisgebieden. Aan zee, in het bos of aan de rand van een meer. Zoek je een vakantiehuis in de buurt van LEGOLAND, dan zijn de vakantiehuisgebieden van Blåvand, Henne Strand, Bork Havn, Kvie So, Jegum, Arrild, Romo en Hejlsminde aanraders. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige plekken voor een vakantie in een vakantiehuis vlakbij LEGOLAND.

8 dagen in een gezellig, typisch Deens vakantiehuis boek je vanaf € 199,-  in de mei- en herfstvakantie. Perfect voor een weekje weg! 

Een vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes. Niet alleen naar LEGOLAND, maar bijvoorbeeld ook naar Givskud Zoo, een van de leukste dierentuinen van Denemarken.

Vakantiehuizen LEGOLAND aanbieding

Een vakantiehuis is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Voor een groot aantal geselecteerde vakantiehuizen geldt de volgende aanbieding:

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Hoe boek je de Vakantiehuizen LEGOLAND aanbieding?

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kosten de toegangskaarten voor LEGOLAND?

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de toegangskaarten voor LEGOLAND. Boek je via Dansk.nl dan koop je de toegangskaarten voor LEGOLAND tegen een speciaal tarief én profiteer je van de aanbieding. Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  Ga ook naar LEGOLAND en boek je vakantiehuis via Dansk.nl!

Boek nu een vakantiehuisje in Denemarken, vlakbij LEGOLAND in de meivakantie, herfstvakantie of in de zomer!

Vakantiehuizen vlakbij LEGOLAND

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous