LEGOLAND in de herfstvakantie

LEGOLAND in de herfstvakantie

Heerlijk uitwaaien én LEGOLAND Denemarken bezoeken in de herfstvakantie

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor de Herfstvakantie

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Tip voor de herfstvakantie: LEGOLAND

Heerlijk uitwaaien op de eindeloze stranden, samen spelletjes doen bij de houtkachel én lekker naar LEGOLAND in de herfstvakantie. Denemarken is lekker dichtbij - vanaf Utrecht is het ongeveer 595 km naar de Deense grens. Perfect voor de herfstvakantie!

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding voor de Herfstvakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

De herfstvakantie in Denemarken is

  • Lekker uitwaaien op het strand
  • Natuurlijk naar LEGOLAND
  • Goedkoop, want het is laagseizoen
  • Perfect voor een weekje er tussenuit (slechts 595 km vanaf Utrecht)

Herfstvakantie is laagseizoen in Denemarken

De Deense herfstvakantie valt vaak samen met één van onze herfstvakantie-weken. Maar dan nog worden in de meeste gevallen laagseizoenprijzen berekend. Houd er wel rekening mee dat het ook echt laagseizoen is in Denemarken. Musea en attracties kunnen beperkt geopend zijn. Maar daar staat tegenover dat het er vaak heerlijk rustig is – wie wil er nou niet uitwaaien op een verlaten strand? Dat kan in de herfstvakantie in Denemarken! Overigens is LEGOLAND wel gewoon geopend. Check voor de zekerheid altijd de openingstijden van LEGOLAND in de herfstvakantie.

In de herfstvakantie boek je al een vakantiehuis vanaf € 199,-!

LEGOLAND in de herfstvakantie

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kost LEGOLAND in de herfstvakantie?

Wat kost een toegangskaart voor LEGOLAND in de herfstvakantie? Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  Ga ook naar Denemarken en LEGOLAND in de herfstvakantie!

Naar LEGOLAND in de Herfstvakantie:

Zoeken