Kampioen aanbieding LEGOLAND

Kampioen aanbieding LEGOLAND

Dé beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND in Denemarken

Bekijk de kampioen aanbieding LEGOLAND

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Kampioen Aanbieding

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND is onze beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND.

Bekijk de kampioen aanbieding LEGOLAND

(Tekst gaat hieronder verder)

De kampioen; de aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND

Onze Kampioen Aanbieding LEGOLAND is met recht de beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND. Wat kan je verwachten?

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Heel veel voordeel dus! Wil jij de Kampioen Aanbieding LEGOLAND boeken of wil je meer weten. Check het hier!

Hoe boek je de Kampioen Aanbieding LEGOLAND?

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kosten toegangskaarten met de Kampioen Aanbieding LEGOLAND?

Wil je echt voordelig naar LEGOLAND? Boek dan de Kampioen Aanbieding LEGOLAND, want je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de toegangskaarten voor LEGOLAND. Boek je via Dansk.nl dan koop je de toegangskaarten voor LEGOLAND tegen een speciaal tarief én profiteer je van de aanbieding. Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  Ga ook naar LEGOLAND en boek via Dansk.nl!

Boek nu een vakantiehuisje of een vakantiepark in Denemarken, met Kampioen Aanbieding voor LEGOLAND in de meivakantie, herfstvakantie of in de zomer!

Wat is er allemaal te beleven in LEGOLAND?

Kinderen van alle leeftijden kijken hun ogen uit in Miniland. Steden, treinen, een vliegveld, rijdende auto… een complete LEGO wereld. Daarnaast zijn er leuke attracties voor oudere kinderen, zoals het spookhuis en de achtbanen, maar ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zoals de LEGO vliegtuigen, DUPLO land en de LEGO safari. Voor de oudere kids is er o.a. Ninjago Land, waar je je ninja-skills op de proef kunt stellen.

Meer over de Kampioen Aanbieding LEGOLAND

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous