Kampioen aanbieding LEGOLAND

Kampioen aanbieding LEGOLAND

Dé beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND in Denemarken

Bekijk de kampioen aanbieding LEGOLAND

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Kampioen Aanbieding

De Kampioen Aanbieding LEGOLAND is onze beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND. Want je kunt de 2e dag gratis naar LEGOLAND én je krijgt een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20. En als extraatje hebben de kinderen gratis entree voor Givskud Zoo!

Bekijk de kampioen aanbieding LEGOLAND

(Tekst gaat hieronder verder)

De kampioen; de aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND

Onze Kampioen Aanbieding LEGOLAND is met recht de beste aanbieding voor een bezoek aan LEGOLAND. Wat kan je verwachten?

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo
  • Een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND en je ontvangt een LEGO tegoedbon t.w.v. € 20 die je kunt besteden in de LEGO winkel in LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Heel veel voordeel dus! Wil jij de Kampioen Aanbieding LEGOLAND boeken of wil je meer weten. Check het hier!

Hoe boek je de Kampioen Aanbieding LEGOLAND?

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kosten toegangskaarten met de Kampioen Aanbieding LEGOLAND?

Wil je echt voordelig naar LEGOLAND? Boek dan de Kampioen Aanbieding LEGOLAND, want je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de toegangskaarten voor LEGOLAND. Boek je via Dansk.nl dan koop je de toegangskaarten voor LEGOLAND tegen een speciaal tarief én profiteer je van de aanbieding. Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor 2 achtereenvolgende dagen* en zijn het hele jaar geldig. Dat is dezelfde prijs als wanneer je één dag naar LEGOLAND zou gaan (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). 

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  Ga ook naar LEGOLAND en boek via Dansk.nl!

Boek nu een vakantiehuisje of een vakantiepark in Denemarken, met Kampioen Aanbieding voor LEGOLAND in de meivakantie, herfstvakantie of in de zomer!

Wat is er allemaal te beleven in LEGOLAND?

Kinderen van alle leeftijden kijken hun ogen uit in Miniland. Steden, treinen, een vliegveld, rijdende auto… een complete LEGO wereld. Daarnaast zijn er leuke attracties voor oudere kinderen, zoals het spookhuis en de achtbanen, maar ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zoals de LEGO vliegtuigen, DUPLO land en de LEGO safari. Voor de oudere kids is er o.a. Ninjago Land, waar je je ninja-skills op de proef kunt stellen.

Nieuw in LEGOLAND

LEGOLAND® Billund opent in 2020 een geheel nieuw themagebied gebaseerd op de bekende THE LEGO® MOVIE™, waar Emmet en Lucy je meenemen op een zenuwslopende missie in een wereld zonder regels en spelbrekers. Ga er eens goed voor zitten in de dubbeldekkerbank van Emmet en laat je met al je zintuigen meesleuren in THE LEGO® MOVIE™ universum, waar je zweeft voor een gigantisch doek in THE LEGO® MOVIE™ Masters of Flight, de eerste attractie in zijn soort in Scandinavië. Emmet, Lucy en alle meesterbouwers staan op je te wachten in LEGOLAND!

Meer over de Kampioen Aanbieding LEGOLAND

Zoeken