LEGOLAND in de Meivakantie

LEGOLAND in de Meivakantie

Dé populairste schoolvakantie om LEGOLAND in Denemarken te bezoeken

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor de Meivakantie

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Aanrader: LEGOLAND in de Meivakantie

De meivakantie is perfect voor een bezoek aan Denemarken met het gezin. Denemarken is lekker dichtbij – vanaf Utrecht is het maar zo’n 595 km naar de Deense grens. En voordelig!

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding voor de Meivakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

LEGOLAND de hele meivakantie geopend

In de meivakantie is LEGOLAND de hele week geopend en het wordt ook wel de Nederlandse week genoemd. Veel Nederlandse gezinnen genieten in de meivakantie van een vakantie in Denemarken. Het is er vaak mooi voorjaarsweer en de prijzen van de huisjes zijn gunstig. In Denemarken houden ze namelijk geen rekening met onze schoolvakanties!

Check direct de exclusieve aanbieding voor LEGOLAND in de Meivakantie

De beste aanbieding voor LEGOLAND in de meivakantie

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

  • Toegangskaarten LEGOLAND tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer in de meivakantie van de supervoordelige LEGOLAND aanbieding: Je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo.

LEGOLAND in de meivakantie in Denemarken

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kost LEGOLAND in de meivakantie?

Wat kosten de kaarten in de meivakantie? Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  En ga ook gezellig in de meivakantie naar Denemarken!

Naar LEGOLAND in de Meivakantie:

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous