LEGOLAND in de zomervakantie

LEGOLAND in de zomervakantie

De leukste kindervakantie? Natuurlijk ga je in de zomervakantie naar LEGOLAND in Denemarken!

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Bezoek LEGOLAND in de zomervakantie

De zomervakantie is een heerlijke tijd voor een vakantie in Denemarken. Er zijn volop activiteiten en het is vaak lekker weer om actief bezig te zijn. En natuurlijk mag een bezoek aan LEGOLAND in de zomervakantie niet ontbreken!

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

Zomervakantie in Denemarken – geniet van de rust & ruimte

Ook wanneer het 30 graden is (en dat komt echt voor) zien de meeste Deense stranden er heel anders uit dan de Nederlandse. Niet vechten om een plekje, maar gewoon ruimte om een zandkasteel te bouwen. Lekker rustig genieten van de zon en het ruisen van de zee. Sommige badplaatsen zijn echter wel druk, voor Deense begrippen. Daar zijn leuke winkelstraatjes en is het op warme dagen drukker op het strand. En natuurlijk staat de zomervakantie ook in het teken van uitstapjes. Een bezoek aan LEGOLAND mag niet ontbreken.

LEGOLAND is tijdens de zomervakantie elke dag geopend, maar check voor de zekerheid altijd de openingstijden van LEGOLAND.

In de zomervakantie boek je al een vakantiehuis vanaf € 296,-!

LEGOLAND Zomervakantie Aanbieding

  • Toegangskaarten LEGOLAND tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer in de zomervakantie van de supervoordelige LEGOLAND aanbieding: Je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo.

LEGOLAND in de zomervakantie

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kost LEGOLAND in de zomervakantie?

Op zoek naar voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND in de zomervakantie? Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor 2 achtereenvolgende dagen* en zijn het hele jaar geldig. Dat is dezelfde prijs als wanneer je één dag naar LEGOLAND zou gaan (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). 

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  En ga ook voordelig naar LEGOLAND in de zomervakantie!

Populaire badplaatsen in Denemarken

De meest populaire badplaatsen van Denemarken vind je aan de westkust. Wil je ook LEGOLAND bezoeken, dan zijn de volgende badplaatsen echte aanraders:

Op het eiland Funen is Fåborg een leuke badplaats. Hier zijn de stranden smaller en de zee rustiger dan aan de westkust.

Naar LEGOLAND in de zomervakantie:

Zoeken