LEGOLAND in de zomervakantie

LEGOLAND in de zomervakantie

De leukste kindervakantie? Natuurlijk ga je in de zomervakantie naar LEGOLAND in Denemarken!

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Bezoek LEGOLAND in de zomervakantie

De zomervakantie is een heerlijke tijd voor een vakantie in Denemarken. Er zijn volop activiteiten en het is vaak lekker weer om actief bezig te zijn. En natuurlijk mag een bezoek aan LEGOLAND in de zomervakantie niet ontbreken!

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

Zomervakantie in Denemarken – geniet van de rust & ruimte

Ook wanneer het 30 graden is (en dat komt echt voor) zien de meeste Deense stranden er heel anders uit dan de Nederlandse. Niet vechten om een plekje, maar gewoon ruimte om een zandkasteel te bouwen. Lekker rustig genieten van de zon en het ruisen van de zee. Sommige badplaatsen zijn echter wel druk, voor Deense begrippen. Daar zijn leuke winkelstraatjes en is het op warme dagen drukker op het strand. En natuurlijk staat de zomervakantie ook in het teken van uitstapjes. Een bezoek aan LEGOLAND mag niet ontbreken.

LEGOLAND is tijdens de zomervakantie elke dag geopend, maar check voor de zekerheid altijd de openingstijden van LEGOLAND.

In de zomervakantie boek je al een vakantiehuis vanaf € 296,-!

Wat kost LEGOLAND in de zomervakantie?

Op zoek naar voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND in de zomervakantie? Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  En ga ook voordelig naar LEGOLAND in de zomervakantie!

Populaire badplaatsen in Denemarken

De meest populaire badplaatsen van Denemarken vind je aan de westkust. Wil je ook LEGOLAND bezoeken, dan zijn de volgende badplaatsen echte aanraders:

Op het eiland Funen is Fåborg een leuke badplaats. Hier zijn de stranden smaller en de zee rustiger dan aan de westkust.

Naar LEGOLAND in de zomervakantie:

Zoeken