LEGOLAND in de zomervakantie

LEGOLAND in de zomervakantie

De leukste kindervakantie? Natuurlijk ga je in de zomervakantie naar LEGOLAND in Denemarken!

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Bezoek LEGOLAND in de zomervakantie

De zomervakantie is een heerlijke tijd voor een vakantie in Denemarken. Er zijn volop activiteiten en het is vaak lekker weer om actief bezig te zijn. En natuurlijk mag een bezoek aan LEGOLAND in de zomervakantie niet ontbreken!

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding voor de Zomervakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

Zomervakantie in Denemarken – geniet van de rust & ruimte

Ook wanneer het 30 graden is (en dat komt echt voor) zien de meeste Deense stranden er heel anders uit dan de Nederlandse. Niet vechten om een plekje, maar gewoon ruimte om een zandkasteel te bouwen. Lekker rustig genieten van de zon en het ruisen van de zee. Sommige badplaatsen zijn echter wel druk, voor Deense begrippen. Daar zijn leuke winkelstraatjes en is het op warme dagen drukker op het strand. En natuurlijk staat de zomervakantie ook in het teken van uitstapjes. Een bezoek aan LEGOLAND mag niet ontbreken.

LEGOLAND is tijdens de zomervakantie elke dag geopend, maar check voor de zekerheid altijd de openingstijden van LEGOLAND.

In de zomervakantie boek je al een vakantiehuis vanaf € 296,-!

Wat kost LEGOLAND in de zomervakantie?

Op zoek naar voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND in de zomervakantie? Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  En ga ook voordelig naar LEGOLAND in de zomervakantie!

Populaire badplaatsen in Denemarken

De meest populaire badplaatsen van Denemarken vind je aan de westkust. Wil je ook LEGOLAND bezoeken, dan zijn de volgende badplaatsen echte aanraders:

Op het eiland Funen is Fåborg een leuke badplaats. Hier zijn de stranden smaller en de zee rustiger dan aan de westkust.

Naar LEGOLAND in de zomervakantie:

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous