Vakantieparken in de buurt van LEGOLAND

Vakantieparken in de buurt van LEGOLAND

Heerlijk spelen, genieten van elkaar én uitstapjes maken naar LEGOLAND en Givskud Zoo

Bekijk de LEGOLAND aanbieding voor vakantieparken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Samen naar LEGOLAND - verblijf in een van de mooie Deense vakantieparken

Vakantieparken in Denemarken zijn vaak kleinschalig en knus. Bijna alle vakantieparken hebben een leuke hoppepude, een typisch Deens springkussen waar kinderen graag samenkomen om plezier te maken. De vakantieparken zijn vooral in de meivakantie populair en er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt.

Bekijk onze beste LEGOLAND aanbieding met verblijf in een vakantiepark

(Tekst gaat hieronder verder)

De Deense vakantieparken liggen op de leukste plekken in Denemarken. Vlakbij superbrede zandstranden, aan de rand van het bos of vlakbij een dorpjes. Je hebt er meestal een zwembad en bijna altijd zo’n leuke en typisch Deense hoppepude (springkussen).

6 dagen in een huisje op een vakantiepark boek je vanaf € 308,- in de meivakantie en in de herfstvakantie. Lekker voordelig dus! 

Een Deens vakantiepark is een ideale plek voor een gezinsvakantie. Vriendjes maken op het park, op pad in de natuur en uitstapjes maken, het hoort er allemaal bij. Je gaat natuurlijk naar LEGOLAND, maar bijvoorbeeld ook naar Givskud Zoo. Dit safaripark is een van de leukste dierentuinen van Denemarken.

Vakantieparken LEGOLAND aanbieding

Wil je LEGOLAND bezoeken, dan is een verblijf in een vakantiepark perfect. Voor een aantal geselecteerde vakantieparken geldt nu de volgende aanbieding:

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

  • Toegangskaarten voor LEGOLAND én Givskud Zoo tegen een gereduceerde prijs
  • De 2e dag gratis naar LEGOLAND
  • Kids gratis naar Givskud Zoo

Profiteer van de supervoordelige LEGOLAND & Givskud Zoo aanbieding: je kunt de 2e (achtereenvolgende) dag gratis met het hele gezin naar LEGOLAND Billund. Daarnaast hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot dierenpark Givskud Zoo

De Kampioen Aanbieding Givskud Zoo Denemarken biedt extra voordeel! Zo hebben kinderen t/m 11 jaar gratis toegang tot Givskud Zoo bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen.

Voor welke vakantieparken geldt de aanbieding?

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

De LEGOLAND 2e dag gratis aanbieding geldt alleen bij boeking van een van de volgende vakantieparken via Dansk.nl: 

Boek een van deze vakantieparken via Dansk.nl en bestel voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND (2e dag gratis)! Daarnaast koop je ook de toegangskaarten voor Gisvkud Zoo met flinke korting (kids gratis!).

Kijk voor de details voor meer details over de LEGOLAND Aanbieding voor deze vakantieparken in Denemarken op de LEGOLAND Kampioen Aanbieding pagina.

Kies je voor een van de andere vakantieparken van Dansk.nl, dan profiteer je altijd van een gereduceerde toegangsprijs voor LEGOLAND. Je boekt online en ontvangt de toegangskaarten voor vertrek in huis, zo hoef je nooit meer in de rij voor de kassa! 

Hoe boek je de Vakantieparken LEGOLAND aanbieding?

Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Wat moet je doen om ook te profiteren van deze exclusieve aanbieding? Reserveer één van de geselecteerde vakantieparken of DanCenter vakantiehuizen op Dansk.nl. In het boekingsformulier kun je de speciale toegangskaarten voor LEGOLAND en Givskud Zoo bijbestellen. Voordelig, want ze zijn zelfs goedkoper dan de entree voor 1 dag aan de kassa bij LEGOLAND én Givskud Zoo.

Wat kosten de toegangskaarten voor LEGOLAND?

Een bezoekje aan LEGOLAND is niet goedkoop, maar wel goedkoper als je gebruikt maakt van de aanbieding van Dansk.nl! Je boekt dan de toegangskaarten tegen een speciaal tarief én je profiteert van de aanbieding. Onderstaande actie is niet meer geldig. Meer informatie over toegangskaarten voor LEGOLAND met korting vind je hier. Informatie over tickets met korting voor LEGO House vind je hier. En informatie over tickets met korting voor WOW PARK vind je hier

Onze speciale toegangskaarten voor LEGOLAND kosten € 44 per persoon voor één dag LEGOLAND en ze zijn het hele jaar geldig (via Dansk.nl). Aan de kassa bij LEGOLAND kost een eentreeticket voor 1 dag € 54-56). Vraag onze Denemarken Specialisten naar de mogelijkheden.

Reserveer dus nu een voordelig vakantiehuis of een van de kindvriendelijke vakantieparken!  Ga ook naar LEGOLAND en boek je vakantiepark nu via Dansk.nl!

Boek nu een van de leuke vakantieparken in Denemarken met LEGOLAND aanbieding in de meivakantie, herfstvakantie of in de zomer!

Vakantieparken vlakbij LEGOLAND

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous