Budgettips Oost-Deense eilanden

Budgettips Oost-Deense eilanden

Gratis genieten van de mooiste natuurwonderen

Bekijk de aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Budgettips Oost-Deense eilanden

Het leuke aan de krijtrotsen, de wandelpaden, de stranden, de zonsondergangen en de vele mooie autoroutes? Ze zijn helemaal gratis! Check deze en nog veel meer budgettips voor de Oost-Deense eilanden.

Bekijk de aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

(Tekst gaat hieronder verder)

Budgettips voor de Oost-Deense eilanden in het kort

Gratis attracties en slimme tips

 • Ga wandelen langs de krijtrotsen van Møns Klint en Stevns Klint
 • Vind de beste picknickplekjes tijdens een autorit langs de Margrietroute
 • Ga souvenirs shoppen in de natuur: de oostkust van de Oost-Deense eilanden ligt vol unieke fossielen
 • Een toegankelijke regio: korte afstanden en brugverbindingen tussen de eilanden
Tot 20% korting op top attracties in de regio

Oost-Deense eilanden AANBIEDING

 • Boek een verblijf + Scandlines overtocht:
 • Tot 20% korting op top attracties

Profiteer nu van de aanbieding

Het kan ook anders

Als je wilt, kun je héél veel geld uitgeven op de Oost-Deense eilanden. Aan kunst bij een van de vele galeries. Aan kleding in een van die superhippe boetieks van Kopenhagen. Aan Scandinavische sterrengerechten, bijzondere sieraden en trendy souvenirs. Maar het kan ook anders. Kijk goed en je ontdekt dat de Oost-Deense eilanden vol gratis attracties zitten.

 • Zowel de krijtrotsen van Møns Klint als die van Stevns Klint zijn gratis te bezoeken
 • Ga er ’s nachts op uit en ontdek Dark Sky Møn, een van de beste plekken in Denemarken om sterren te spotten
 • Struin rond op het piepkleine eilandje Enø en wandel door het natuurreservaat op het eiland
 • Ontdek Nysted, een van de best bewaarde oude handelsstadjes van de Oost-Deense eilanden

Budgettips Oost-Deense eilanden

Vooral tijdens de zomermaanden zit een vakantie op de Oost-Deense eilanden vol budgetproof attracties. Genieten van de uitgestrekte stranden en de mooiste wandelpaden kost immers helemaal niets! Net zomin als een paar van de andere favoriete activiteiten van de Denen. Zoals fossielen zoeken, picknicken, barbecueën aan het strand (het mag!) en krabbetjes vangen. Andere handige budgettips tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden:

 • Neem je eigen lunch mee als je attracties bezoekt zoals het Middelaldercentret en het Knuthenborg Safaripark. Er zijn speciale picknickplekken voor je ingericht.
 • Attracties als het Gavnø Slot, Danmarks Borgcenter en het Liselund Slot zijn minstens zo mooi (en gratis!) van de buitenkant te bekijken.
 • Volg de Margrietroute – de gratis toeristische autoroute – en ontdek de mooiste plekken van de Oost-Deense eilanden.

Nog meer goed nieuws: De Oost-Deense eilanden zijn dichterbij dan je denkt! Ongeveer 45 minuten achterover hangen op de veerboot van Puttgarden (595 km vanaf Utrecht) naar Rødby en je vakantie op de Oost-Deense eilanden kan beginnen. Tegelijkertijd zijn de afstanden tussen de attracties op de Oost-Deense eilanden nooit groot. Veel van de mooiste plekken liggen nog geen uur verwijderd van de haven van Rødby.

Lees ook:

tip van onze Denemarken Specialisten

Het leukste aan een vakantie op de Oost-Deense eilanden is zelf op ontdekkingstocht gaan langs de Margrietroute. Via deze autoroute kom je langs de leukste stadjes, de beste stranden en de mooiste stranden.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Boek nu je vakantie op de Oost-Deense eilanden

Ga voor een budgetproof vakantie in Denemarken

Bekijk de exclusieve aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

Algemeen

Foto's op deze pagina zijn gebruikt met toestemming van en zijn eigendom van, gemaakt door of gemaakt in opdracht van: Sydkystdanmark, VisitDenmark, VisitLolland-Falster of (partners van) Dansk.nl. Dansk.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot het aangeleverde beeldmateriaal (foto's, video's, teksten) van partners.

Foto's Camp Adventure: Camp Adventure / EFFEKT Arkitekter. Foto's Knuthenborg Safaripark: Knuthenborg Safaripark, Foto Knudshoved Odde: Per Rasmussen, Foto Lystrup Gods: Tage Klee.

If you find pictures on our website that are yours and legally protected by copywrite law, please let us know and we will delete the images immediately.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous