Budgettips Oost-Deense eilanden

Budgettips Oost-Deense eilanden

Gratis genieten van de mooiste natuurwonderen

Bekijk de aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Budgettips Oost-Deense eilanden

Het leuke aan de krijtrotsen, de wandelpaden, de stranden, de zonsondergangen en de vele mooie autoroutes? Ze zijn helemaal gratis! Check deze en nog veel meer budgettips voor de Oost-Deense eilanden.

Bekijk de aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

(Tekst gaat hieronder verder)

Budgettips voor de Oost-Deense eilanden in het kort

Gratis attracties en slimme tips

 • Ga wandelen langs de krijtrotsen van Møns Klint en Stevns Klint
 • Vind de beste picknickplekjes tijdens een autorit langs de Margrietroute
 • Ga souvenirs shoppen in de natuur: de oostkust van de Oost-Deense eilanden ligt vol unieke fossielen
 • Een toegankelijke regio: korte afstanden en brugverbindingen tussen de eilanden
Tot 20% korting* Bij boeking via
Dansk.nl

Scandlines aanbieding Oost-Deense eilanden

 • Tot 20% korting op topattracties*
 • De snelste route naar de Oost-Deense eilanden
 • Korte overtocht & ontspannen break onderweg
 • Slechts 595 km vanaf Utrecht

Boek hier je Scandlines ticket

Het kan ook anders

Als je wilt, kun je héél veel geld uitgeven op de Oost-Deense eilanden. Aan kunst bij een van de vele galeries. Aan kleding in een van die superhippe boetieks van Kopenhagen. Aan Scandinavische sterrengerechten, bijzondere sieraden en trendy souvenirs. Maar het kan ook anders. Kijk goed en je ontdekt dat de Oost-Deense eilanden vol gratis attracties zitten.

 • Zowel de krijtrotsen van Møns Klint als die van Stevns Klint zijn gratis te bezoeken
 • Ga er ’s nachts op uit en ontdek Dark Sky Møn, een van de beste plekken in Denemarken om sterren te spotten
 • Struin rond op het piepkleine eilandje Enø en wandel door het natuurreservaat op het eiland
 • Ontdek Nysted, een van de best bewaarde oude handelsstadjes van de Oost-Deense eilanden

Budgettips Oost-Deense eilanden

Vooral tijdens de zomermaanden zit een vakantie op de Oost-Deense eilanden vol budgetproof attracties. Genieten van de uitgestrekte stranden en de mooiste wandelpaden kost immers helemaal niets! Net zomin als een paar van de andere favoriete activiteiten van de Denen. Zoals fossielen zoeken, picknicken, barbecueën aan het strand (het mag!) en krabbetjes vangen. Andere handige budgettips tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden:

 • Neem je eigen lunch mee als je attracties bezoekt zoals het Middelaldercentret en het Knuthenborg Safaripark. Er zijn speciale picknickplekken voor je ingericht.
 • Attracties als het Gavnø Slot, Danmarks Borgcenter en het Liselund Slot zijn minstens zo mooi (en gratis!) van de buitenkant te bekijken.
 • Volg de Margrietroute – de gratis toeristische autoroute – en ontdek de mooiste plekken van de Oost-Deense eilanden.

Nog meer goed nieuws: De Oost-Deense eilanden zijn dichterbij dan je denkt! Ongeveer 45 minuten achterover hangen op de veerboot van Puttgarden (595 km vanaf Utrecht) naar Rødby en je vakantie op de Oost-Deense eilanden kan beginnen. Tegelijkertijd zijn de afstanden tussen de attracties op de Oost-Deense eilanden nooit groot. Veel van de mooiste plekken liggen nog geen uur verwijderd van de haven van Rødby.

Boek hier je Scandlines ticket voor de overtocht van Puttgarden naar Rødby en ontvangt korting op topattracties. Meer informatie vind je op deze aanbiedingen pagina.

Lees ook:

tip van onze Denemarken Specialisten

Het leukste aan een vakantie op de Oost-Deense eilanden is zelf op ontdekkingstocht gaan langs de Margrietroute. Via deze autoroute kom je langs de leukste stadjes, de beste stranden en de mooiste stranden.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Boek nu je vakantie op de Oost-Deense eilanden

Ga voor een budgetproof vakantie in Denemarken

Bekijk de exclusieve aanbieding voor de Oost-Deense eilanden

Algemeen

Foto's op deze pagina zijn gebruikt met toestemming van en zijn eigendom van, gemaakt door of gemaakt in opdracht van: Sydkystdanmark, VisitDenmark, VisitLolland-Falster of (partners van) Dansk.nl. Dansk.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot het aangeleverde beeldmateriaal (foto's, video's, teksten) van partners.

Foto's Camp Adventure: Camp Adventure / EFFEKT Arkitekter. Foto's Knuthenborg Safaripark: Knuthenborg Safaripark, Foto Knudshoved Odde: Per Rasmussen, Foto Lystrup Gods: Tage Klee.

If you find pictures on our website that are yours and legally protected by copywrite law, please let us know and we will delete the images immediately.

Op deze attracties krijg je korting met je Scandlines ticket*

Scandlines - attracties met korting (2022)

Koop je een Scandlines ticket naar Denemarken, dan heb je daarmee in Denemarken recht op korting bij verschillende leuke attracties op de Oost-Deense eilanden. De lijst met attracties wordt binnenkort geupdate, de actuele informatie vind je op de site van Scandlines

Liselund Slot 10% korting op de entreeprijs
Vikingschepenmuseum Roskilde 20% korting op de entreeprijs
Experimentarium 20% korting op de entreeprijs
Fuglsang Kunstmuseum 12% korting op de entreeprijs
Gavnø Slot 20% korting op de entreeprijs
Museet for Sofart 20% korting op de entreeprijs
Attractiepark Bon Bon Land  40% korting op de entreeprijs bij online boeking met kortingscode Scandlines 2022 www.bonbonland.dk/en/buy-tickets
Krokodille Zoo  15% korting op de entreeprijs
Knuthenborg Safaripark 20% korting op de entreeprijs
Geocenter Møns Klint 20% korting op de entreeprijs
Middelaldercenter 20% korting op de entreeprijs
Tivoli Kopenhagen 15% korting op de entreeprijs bij online boeking met kortingscode Scand2022 www.tivoligardens.com/en/login/scandlines
Canal Tours Kopenhagen (Stromma Denmark) 20% korting op de entreeprijs bij online boeking met kortingscode SCAND20 www.stromma.com/en-dk/copenhagen/sightseeing/sightseeing-by-boat/grand-tour/
Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Informatie: feb. 2022

Meer informatie over de aanbieding én de voorwaarden vind op deze pagina over de Oost-Deense eilanden.

Hoe boek je een ticket voor een Scandlines overtocht (& voorwaarden)

De Scandlines overtocht van Puttgarden (D) naar Rødby (DK) is de snelste en gemakkelijkste manier om de Oost-Deense eilanden te bereiken. Via de link van Dansk.nl kan je de veertickets bestellen. Je bestelt en betaalt de tickets direct en rechtstreeks bij Scandlines. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of het betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van Scandlines met de bevestiging van je reservering. Bestel hier de tickets voor de Scandlines overtocht.

*Dansk.nl heeft een overeenkomst gesloten met Scandlines Deutschland GmbH met betrekking tot de overtochten van Scandlines. Voor elke Scandlines overtocht die geboekt wordt via de link die Dansk.nl heeft verstrekt kan Dansk.nl een commissie ontvangen van Scandlines Deutschland GmbH. De Scandlines vervoersvoorwaarden zijn van toepassing: https://www.scandlines.com/terms/.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous